Escull el millor rètol per al teu negoci

Tenir cura dels detalls és una cosa molt important perquè un negoci tingui un correcte funcionament. Una empresa de rètols a Tarragona com Deneon et pot ajudar a fer-te a conèixer amb la millor qualitat i atenció personalitzada, atenent sempre a les teves necessitats, als teus gustos i amb la mateixa cura que tindries tu mateix/a.

Quan ja has triat l’empresa de rètols a Tarragona que vols que t’ajudi com Deneon, és el moment de prendre la decisió de com serà el disseny del rètol que serà la imatge de la teva empresa. Per a això, l’ideal és que segueixis una sèrie de recomanacions que t’ho posaran més fàcil.

  • Una de les principals claus és que el rètol sigui visible tant de nit com de dia.
  • Has de tenir en compte tots els aspectes possibles, com ara la llum, l’alçada de col·locació del text, la distància i la situació a la façana de l’edifici.
  • A l’hora de triar el tipus de lletra que utilitzar, tingues en compte que un disseny clàssic llatí és un dels que més llegibilitat ofereix. A més, les lletres han de tenir una separació entre si suficient perquè no formin l’efecte plàstic a l’hora de llegir-les, que consisteix en la sensació que unes estan a sobre d’unes altres.
  • En el cas de que el negoci sigui alguna cosa en específic, com pot ser una òptica, una bona idea pot ser afegir algun element visual a les lletres, que sigui característic, perquè la identificació sigui immediata.

Aquests només són alguns dels consells que pots rebre sobre com triar el millor rètol per al teu negoci. Si encara et queda algun dubte o vols l’opinió de professionals del camp, a Deneon estarem encantats de posar a la teva disposició els nostres anys d’experiència en el camp del disseny de rètols.

Contacta’ns sense compromís!


Deneon

Deneon

Empresa pionera en comunicació visual al Baix Penedés des de 1983. Més de 35 anys d'experiencia en retolacions de tot tipus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Iniciar xat
Teniu dubtes?