Segurament moltes vegades has vist cotxes amb publicitat i t’has preguntat si per això guanyaran clients. Es probable que hagis pensat en dirigir-te a empreses de retolació de vehicles perquè et col·loquin al cotxe els dibuixos, anagrames o el que s’acordi amb l’empresa de publicitat en qüestió.

Aquestes empreses de retolació de vehicles són conscients de quins són els materials necessaris i amb els elements idonis, podràs començar a rodar amb la publicitat al teu vehicle!

El primer que has de fer és posar-te en contacte amb l’empresa de publicitat i des d’allà et faran preguntes com la quantitat de vegades que agafes el cotxe al dia, per què localitats et mous, etc. També et consultaran el tipus de cotxe que tens, el color… D’aquesta manera, quan hi hagi una nova campanya a la teva ciutat, es posaran en contacte amb tu.

Si resultes seleccionat, és quan has d’acudir a aquestes empreses de retolació perquè et col·loquin la publicitat al cotxe. Un cop acabat el treball, hauràs de rodar amb el teu vehicle de la mateixa manera que sempre. Potser puguin oferir-te un viatge a cert lloc i pagar-te per això. Això sí, el més normal és deixar que cadascú porti el seu cotxe com sempre ho fa.

Amb això no és que et vagis a fer milionari, ni molt menys, però segur que un ajut per pagar-te la gasolina del mes o cobrir-te algunes despeses sí que obtens.

Des de l’empresa Deneon esperem que tinguis en compte aquesta idea. Els experts en vehicles sabem on i com col·locar aquesta publicitat perquè el teu cotxe quedi millor que ho estava abans.


Deneon

Deneon

Empresa pionera en comunicació visual al Baix Penedés des de 1983. Més de 35 anys d'experiencia en retolacions de tot tipus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Iniciar xat
Teniu dubtes?